Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανόμενων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Planetree και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή,  εγγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταφορά, του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Planetree, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρων πνευματικών δικαιωμάτων.

Εγχώριες αποστολές

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται συνήθως εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών μετά την έγκριση πληρωμής, εξαιρουμένων των αργιών. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε το προϊόν σε συγκεκριμένη ημερομηνία, ενημερώστε μέσω email προκειμένου να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.  Αποστέλλονται μέσω της Speedex. Για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρίας ή απώλεια του προϊόντος δεν ευθύνεται η Planetreehandmade.

Κόστος μεταφορικών
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με Speedex Courier και κόστος αποστολής 3€. Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Τρόποι πληρωμής

  • Πληρωμή με κάρτα
  • Αντικαταβολή (έξτρα χρέωση 2.23€ )
  • Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΤΣΑΚΠΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 78201049497
IBAN: GR3101107820000078201049497

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν. Οφείλει να ενημερώσει άμεσα με την παραλαβή του προϊόντος  εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε. Στην περίπτωση ειδικής παραγγελίας, φτιαγμένης αποκλειστικά και ύστερα από απαίτηση του πελάτη, επιστροφές δε γίνονται δεκτές.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε εντός δύο (2) ημερών στέλνοντας email στο info@planetreehandmade.gr .

Εγγύηση

Η εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου info@planetreehandmade.gr

Προσωπικά Δεδομένα

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα planetreehandmade.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.